Zemiaková praženica s chorizom

Zloženie
* 360 g choriza
* 4 vajcia
* 4 stredne veľké zemiaky
* 1 cibuľa
* 4 strúčiky cesnaku
* Borges extra panenský olivový olej

4

30 minút

jednoduché

KROK ZA KROKOM
Na panvici s extra panenským olivovým olejom orestujte dozlatista nakrájanú cibuľu.Na inej panvici orestujte na extra panenskom olivovom oleji zemiaky spolu s cesnakom nakrájaným na plátky. Akonáhle sú hotové, preceďte ich, aby neboli mastné, a pridajte na panvicu s cibuľou. Nechajte restovať na miernom ohni.
Z panvice, na ktorej ste restovali zemiaky, odlejte časť oleja a orestujte na nej chorizo nakrájané na plátky. Pridajte k zemiakom a cibuli.
Na rovnakej panvici, ako ste restovali zemiaky a chorizo, pripravte na lyžici olivového oleja vajcia. Uistite sa, že žĺtok nie je uvarený. Vajcia môžete pripraviť ako namiešané a zmiešať ich s ostatnými ingredienciami alebo ako volské oko, ktoré umiestnite na každý tanier na zemiaky s chorizom.


SÚVISIACE RECEPTY 
