Tuniakový burger

Zloženie
* 250 g čerstvého tuniaka
* 1 strúčik cesnaku
* petržlenová vňať
* ½ bielej cibule
* 1 vajce
* soľ a čierne korenie
* 3 PL strúhanky
* Classic olivový olej

4

2 hodiny 30 minút

jednoduché

KROK ZA KROKOM
Tuniaka nakrájajte na malé kúsky, pridajte na jemno nakrájaný cesnak, na jemno nakrájanú petržlenovú vňať, na jemno nakrájanú (alebo nastrúhanú) cibuľu, vajce a dochuťte soľou a čiernym korením Pridajte 3 PL strúhanky a premiešajte. Zmes dajte do chladničky na 2 hodiny a potom vytvarujte fašírky. Na panvici rozohrejte olivový olej a fašírky opečte z oboch strán. Servírovanie je na vás – dajte fašírku do žemle a vytvorte si burger alebo ju podávajte so šalátom a domácimi hranolčekmi.

SÚVISIACE RECEPTY
