TRESKA S MANDĽOVOU MAJONÉZOU

Zloženie
* 4 kusy tresky
* Borges extra panenský olivový olej
* Borges repkový olej
* 2 vajcia
* 1 vrecúško mandlí Borges
* Borges hrozienka
* soľ

PRE 4 OSOBY

30 MINÚT

STREDNE NÁROČNÉ

KROK ZA KROKOM
Tresku dobre vysušte a pečte ju na olivovom oleji 6-7 minút na nízkej teplote. Nechajte odležať. Opražte mandle so soľou. Pripravte majonézovú omáčku s olejom Borges Canola Oil, 2 vajciami a opraženými mandľami. Nalejte majonézovú omáčku nad kusy tresky, tak aby pokryla ich vrch. Grilujte v rúre 5 minút.
Nutričné tipy
Okrem mandlí môžeme do majonézy pridávať ľahko opražené hrozienka. Slanej treske dodajú kontrastnú sladkú chuť. Stredomorské mandle poskytujú vápnik, ktorý je nevyhnutný pre rast a údržbu kostí.

SÚVISIACE RECEPTY
