Teľací hamburger

Zloženie
- 2 karbonátky z teľacieho mäsa (2x 150 g)
- 2 žemle
- rukola
- 2 plátky syra cheddar
- 1 dozretá paradajka
- 1 cibuľa
- extra panenský olivový olej Borges

2 osoby

15 min

Jednoduchý

KROK ZA KROKOM
Na panvici na extra panenskom olivovom oleji upečte teľacie karbonátky. Keď mäso bude púšťať šťavu, rozrežte žemle a dajte zohriať na tú istú panvicu spolu s karbonátkami. Pridajte slaninu a nechajte všetko spolu piecť.Na teplé karbonátky uložte plátok syra, aby sa rozpustil. Žemle upečte z obidvoch strán asi pol minútu z každej strany.
Keď je mäso a slanina upečená, vyberte a pripravte hamburger. Na žemľu uložte teľaciu karbonátku, plátok slaniny, rukolu, paradajku a cibuľu nakrájané na kolieska. Polejte troškou extra panenského olivového oleja a prikryte druhou časťou žemle.


SÚVISIACE RECEPTY 

SÚVISIACE PRODUKTY 
