Tatarár z avokáda a garnátov

Zloženie
- 200 g garnátov
- 1 limetka
- Borges extra panenský olivový olej
- 1 lyžica sójovej omáčky
- štipka zázvoru
- avokádo
- sezamové semienka

4 osoby

20 min

Jednoduchý

KROK ZA KROKOM
Očisťte garnáty a opatrne nakrájajte na kocky.V miske zmiešajte limetkovú šťavu, sójovú omáčku, extra panenský olivový olej a zázvor. Ochutnajte, ak je potrebné osoľte podľa chuti. Pridajte garnáty a nechajte marinovať asi 30 minút.
V ďalšej miske premiešajte avocado s troškou limetkovej šťavy a extra panenským olivovám olejom.
Na servírovací tanier pomocou kovového krúžku uložte vrstvu garnátov a vrstvu avokáda. Posypte sezamovými semienkami a podávajte.


SÚVISIACE RECEPTY
