Studený cestovinový šalát

Zloženie
- 350 g cestovín penne rigate
- 4 reďkovky
- 100 g feta syra
- 150 g čiernych olív
- 2 dozreté paradajky
- 50 g rukoly
- extra panenský olivový olej Borges
- 150 ml extra panenského olivového oleja Borges
- šťava z ½ citróna
- ½ lyžičky horčice
- oregano
Dressing:




KROK ZA KROKOM
Cestoviny uvarte podľa návodu na obale. Sceďte a nechajte vychladnúť. Polejte troškou extra panenského olivového oleja, aby sa nezlepili. Do cestovín pridajte rukolu, olivy, syr nakrájaný na kocky, reďkovky a paradajky nakrájané na kolieska. V miske premiešajte extra panenský olivový olej, citrónovú šťavu, horčicu a oregano. Dobre premiešajte a pridajte do šalátu. Ak je potrebné, dochuťte soľou alebo inými bylinkami.
