Špagety s omáčkou Bolognese

Zloženie
- 350 g špagiet
- 300 g cherry paradajok
- ½ cibule
- 2 strúčiky cesnaku
- bazalka
- 500 g mletého teľacieho mäsa
- Borges olivový olej Classic
- nastrúhaný parmezán

2 osoby

30 min

Jednoduchý

KROK ZA KROKOM
Špagety uvarte podľa návodu na obale.Na panvici osmažte nakrájaný cesnak a cibuľu na 2 lyžiciach olivového oleja. Smažte asi 3 – 4 minúty.
Pridajte cherry paradajky (celé alebo rozrezané na polovicu) a varte na nízkom až strednom plameni približne 10 minút, kým nepustia šťavu. Pridajte mleté mäso a varte na nízkom plameni, kým sa mäso nebude hotové.
Špagety podávajte s omáčkou bolognese, pridajte bazalku a posypte parmezánom.


SÚVISIACE RECEPTY
