Šampiňónové rizoto

Zloženie
* 1 cibuľa
* 2 strúčiky cesnaku
* 500 g šampiňónov
* 1 cibuľa
* 300 g ryže
* soľ a čierne korenie
* 300 ml Borges Natura nápoja z vlašských orechov
* Borges Classic olivový olej
* 500 ml zeleninového vývaru
* maslo
* 50 g parmezánu

4

30 minút

jednoduché

KROK ZA KROKOM
Cibuľu a cesnak nakrájajte na jemno. Šampiňóny nakrájajte na malé kocky. Na panvici rozohrejte olivový olej a osmažte na ňom cibuľu s cesnakom. Potom pridajte ryžu, dochuťte soľou a korením. Zalejte rastlinným nápojom a zeleninovým vývarom. Varte za stáleho miešania približne 15 minút. Pridajte maslo, 30 g parmezánu a premiešajte. Pred podávaním ešte posypte nastrúhaným parmezánom.

SÚVISIACE RECEPTY
