Plnené vajíčka s majonézovým dressingom

Zloženie
- 8 stredných vajíčok
- 6 surimi tyčiniek
- 100 g údeného lososa
- ½ stredného avokáda
- 80 g majonézy
- 4 lyžice Borges balzamového octu z Modeny
Dressing:

8 osoby

20 min

Snadné

KROK ZA KROKOM
Vajíčka varte približne 12 minút. Odstavte z ohňa, ponorte do studenej vody, aby sa vychladli. Ak ich počas varenia, občas potrasiete, žĺtok sa vycentruje a plnené vajíčka budú vyzerať krajšie.Dressing pripravte z majonézy a balzamového octu. Vymiešajte do homogénnej textúry. Ak si chcete pripraviť domácu majonézu, zmiešajte 250 ml olivového oleja s vajíčkom a pridajte trošku citrónovej šťavy a octu podľa vašej chuti.
Surimi, avokádo a lososa nakrájajte na kocky a premiešajte. Pridajte rozdrvené žĺtka z uvarených vajíčok. Ochuťte soľou a čiernym korením, pridajte 50 g majonézového dressingu a premiešajte.
Naplňte uvarené bielka, pridajte trošku zvyšného majonézového dressingu a odložte do chladničky. Pred podávaním ozdobte surimi tyčinkami.


SÚVISIACE RECEPTY 
