PESTROFAREBNÝ ŠALÁT

Zloženie
* 2 poháre reďkoviek nakrájaných na plátky
* 2 poháre cherry paradajok nakrájaných na polovicu
* 1 uhorka nakrájaná na tenké plátky
* 1 konzerva rozdrobeného tuniaka
* 4 poháre najemno nakrájaných kelových listov
* 5 mrkiev nakrájaných na jemné plátky
* ½ misky nakrájaných čiernych olív
* ½ misky nakrájaných zelených olív
* 2 poháre uvarenej červenej quinoy
* 1 avokádo nakrájané na kocky
* 2 poháre kukurice
* Borges balzamový ocot z Modeny
* Borges extra panenský olivový olej
* soľ a korenie

4 osoby

15 min

Jednoduchý

KROK ZA KROKOM
Uvarenú quinou umiestnite do stredu hlbokého taniera.Po okrajoch umiestnite zvyšok nakrájaných ingrediencií. Osoľte a okoreňte podľa gusta.
Navrch pridajte petržlenovú vňať a pokvapkajte balzamovým octom a extra panenským olivovým olejom.


SÚVISIACE RECEPTY

SÚVISIACE PRODUKTY
