Parrillada

Zloženie
- 2 cukety
- 2 baklažány
- 3 zemiaky
- 4 stredné mrkvy nakrájané na polovicu
- 2 póry nakrájané na polovicu
- extra panenský olivový olej Borges
- cesnak
- drvené mandle
- Maldonská morská soľ
Ingrediencie na dressing:

4 osoby

45 min

Jednoduchý

KROK ZA KROKOM
Zohrejte panvicu a potrite ju troškou extra panenského olivového oleja.Zeleninu, okrem mrkvy a póru, nakrájajte na kolieska hrubé 3 – 4 mm.
Zeleninu potrite extra panenským olivovým olejom a postupne upečte. Mrkvu pečte asi 10 minút, baklažán a zemiaky asi 8 minút, cuketu asi 6 minút a pór, ktorý obsahuje viac vody, potrebuje zhruba 3 – 4 minúty z každej strany. Podávajte s cesnakovo-mandľovým dresingom a posypte morskou soľou.

