PARADAJKOVÝ TATARÁK

Zloženie
* 1 kg paradajok
* 60gr jarnej cibuľky
* 40gr nakladaných uhoriek
* 35gr nakladanej cibule
* 15gr kapár
* 1 vajce, uvarené
* 1 lyžica horčice
* 1 lyžice worčestrovej omáčky
* 50gr Borges extra panenského olivového oleja
* Borges balzamikový ocot z Modeny
* Borges olivový olej Harmony
* Tabasco omáčka
* čierne korenie
* soľ
* 2 vaječné žĺtka

PRE 4 OSOBY

50 MINÚT

STREDNE NÁROČNÉ

NÁVRH NA SERVÍROVANIE
- * * Podávajte v 100 gr porciách. Pre každú osobu vytvarujte pomocou okrúhlej formy.

KROK ZA KROKOM
Z paradajky odstráňte šupku a jadierka.Tekutinu z dužiny vytlačte rukami. Najemno nakrájajte cibuľku, nakladané uhorky, nakladanú cibuľu, kapary, uvarené vajce a rajčiny. Do misky vložte horčicu, worčestrovú omáčku, soľ, korenie, niekoľko kvapiek Tabasca a olivový olej po kvapkách, pomaly získame emulznú zmes. Akonáhle získame hustú omáčku, pridáme vaječné žĺtky a ostatné ingrediencie, dobre premiešame až do vytvorenia silnej hmoty.

SÚVISIACE RECEPTY
