MARINOVANÉ ANČOVIČKY NA PARADAJKOVEJ OMÁČKE

Zloženie
* 24 ančovičiek
* 200gr Borges octu z červeného vína
* 150gr Borges balzamikového octu z Modeny
* Borges olivový olej Fruity
* Borges olivový olej Character
* soľ
* korenie
* zrelé paradajky

PRE 4 OSOBY

4 HODINY 15 MINÚT

JEDNODUCHÉ

KROK ZA KROKOM
Očistite ančovičky od hlavy a kostí. Filety za ančovičiek marinujeme s balzamikovým octom z Modeny a octom z červeného vína 4 hodiny v chladničke. Nastrúhajte paradajky a zmiešajte s olivovým olejom, soľou a korením. Nechajte odležať v chladničke ďalšie 4 rodiny.
Nutričné tipy
Paradajkovú omáčku s olivovám olejom z odrody olív arbequina ako základy pre ančovičky, ponúka kontrast farieb a chutí. Paradajky robia recept zdravým, pretože lykopén (antioxidant) sa absorbuje pri miešaní s olivovým olejom Borges Character.Šéfkuchár: Josep Maria Luque · 8cadires.com


SÚVISIACE RECEPTY
