Kuskus s tuniakom

Zloženie
* 1 konzerva tuniaka v olivovom oleji
* 200 g kuskusu
* Biela cibuľa
* Červená paprika
* 1 strúčik cesnaku
* Petržlenová vňať
* Borges extra panenský olivový olej
* 1 konzerva hrachu
* 100 ml rybacieho vývar
* Soľ
* Paradajková passata
* 50 ml bieleho vína

2

20 minút

jednoduché

KROK ZA KROKOM
Kuskus uvarte podľa inštrukcií na obale. Na panvici opražte na olivovom oleji na jemno nakrájanú bielu cibuľu a cesnak, pridajte konzervu hrachu, 100 ml rybacieho vývaru, 200 g paradajkovej omáčky a 50 ml bieleho vína. Varte až kým omáčka nezhustne, potom pridajte scedeného tuniaka, kuskus, osoľte a premiešajte. Ozdobte petržlenovou vňaťou a podávajte.

SÚVISIACE RECEPTY
