Kuracie krídla s cesnakom & octom Balsamico di Modena

Zloženie
* 500 g kuracích krídel
* 100 ml octu Balsamico di Modena
* 150 ml kuracieho vývaru
* 1 cibuľa
* 2 strúčiky cesnaku
* bylinky podľa chuti: rozmarín, tymian, oregano,…
* extra panenský olivový olej Borges
* 2 lyžice hnedého cukru

4 osoby

45 min

Jednoduchý

KROK ZA KROKOM
V hrnci v dostatočnom množstve extra panenského olivového oleja osmažte strúčiky cesnaku. Sceďte a v tom istom oleji osmažte cibuľu. Pridajte krídla, okoreňte a dochuťte bylinkami . Varte 8 – 10 minút, aby sa premiešali chute.V miske zmiešajte Balsamico di Modena, cukor a kurací vývar. Keď budú kuracie krídla dozlatista, polejte ich dressingom z Balsamico di Modena. Varte na strednom až sníženom plameni asi polhodinu. Podávajte s ryžou basmati.


SÚVISIACE RECEPTY 

SÚVISIACE PRODUKTY 
