Jednoduchý tatarák z tuniaka

Zloženie
* 400 g filé z tuniaka nakrájaného na kocky
* 1 cibuľa
* 2 vetvičky petržlenovej vňate
* 4 vetvičky pažítky
* 3 PL extra panenského olivového oleja Borges
* 2 PL balzamového octu z Modeny Borges
* 2 PL sezamových semiačok
* 4 PL citrónovej šťavy
* Soľ a korenie

4

15 minút

jednoduché

KROK ZA KROKOM
Olúpte a nakrájajte cibuľu, petržlenovú vňať a pažítku. Pridajte tuniaka, extra panenský olivový olej, balzamový ocot z Modeny a sezamové semiačka. Podľa preferencie dochuťte soľou a korením a odložte na hodinu do chladničky.Desať minút pred podávaním pridajte citrónovú šťavu, osolíme a premiešajte. Odložte naspäť do chladničky.
Podávajte so šalátom a nakrájaným avokádom.


SÚVISIACE RECEPTY

SÚVISIACE PRODUKTY
