Fusilli s jarnou zeleninou

Zloženie
- 400 g cestovín fusilli
- 3 mrkvy
- 10 ks zelenej špargle
- 100 g špenátu
- 150 g cherry paradajok nakrájaných na polovicu
- 70 g nastrúhaného parmezánu
- extra panenský olivový olej

PRE 4 OSOBY

20 MINÚT

JEDNODUCHÉ

NÁVRH NA SERVÍROVANIE
- * Nie je nič lepšie, ako využiť sezónnu zeleninu a pripraviť delikátne a zdravé jedlá. Navyše keď už máme jar, môžeme pripraviť krásne pestrofarebné jedlá. Pripravte cestoviny one-pot bez akejkoľvek kuchárskej knihy v priebehu 20 minút. Príprava one-pot znamená z angličtiny príprava iba v jednom hrnci. Ako uvariť jednoduché jedlo v priebehu niekoľkých minút bez toho, aby ste pohli prstom? Áno, áno, dobre čítate. Jednoducho vložíte do jedného hrnca všetky ingrediencie, zalejete vodou a necháte variť 15 minút. Neveríte? Vyskúšajte.

KROK ZA KROKOM
Ľahšie to už nejde! Do veľkého hrnca uložte cestoviny a nakrájanú zeleninu. Pridajte toľko vody, aby ste všetko zakryli. Okoreňte a varte 15 minút. V tomto prípade nebudeme musieť cestoviny scediť. Na začiatok je lepšie, ak dáte menej vody a postupne budete pridávať, ak je to potrebné. Pridávajte vždy len horúcu vodu. Keď suroviny vodu absorbujú, cestoviny sú hotové. Nakoniec polejte extra panenským olivovým olejom a posypte nastrúhaným parmezánom.

SÚVISIACE RECEPTY
