Farfalle so špenátom a šampiňónmi

Zloženie
- 400 g cestovín farfalle
- 500 g špenátu
- 2 strúčiky cesnaku
- 1 stredná cibuľa
- 400 g šampiňónov
- extra panenský olivový olej Borges
- 60 g píniových orieškov
- 80 g nastrúhaného parmezánu

4 osoby

20 min

Jednoduchý

KROK ZA KROKOM
Cestoviny uvarte podľa návodu na obale.Špenát pripravte nad parou v priebehu niekoľkých minút. Ak nemáte možnosť pripraviť špenát nad parou, povarte ho vo vriacej vode niekoľko minút.
Na panvici na extra panenskom olivovom oleji osmažte cesnak. Keď bude hotový, vyberte ho a následne osmažte cibuľu. Keď začne karamelizovať, pridajte šampiňóny. Varte asi 3 – 4 minúty a pridajte špenát. Okoreňte.
Píniové oriešky zľahka osmažte a pridajte do zmesi zo špenátu a šampiňónov. Dobre premiešajte.
Pridajte cestoviny, osoľte a okoreňte podľa chuti. Pred podávaním posypte nastrúhaným parmezánom.


SÚVISIACE RECEPTY

SÚVISIACE PRODUKTY
