Čokoládovo-jablkový koláč

Zloženie
- 1 lístkové cesto
- 3 veľké jablká
- 200 g horkej čokolády
- 4 lyžice cukru (alebo náhrady)
- 2 vajíčka
- 1 pohár rastlinného nápoja (z vlašských orechov)
- Borges olivový olej Classic

6 osoby

30 min

Jednoduchý

KROK ZA KROKOM
V miske vyšľahajte vajíčka, pridajte cukor a pohár rastlinného nápoja.Cesto rozložte do okrúhlej formy na pečenie a potrite olivovým olejom. Polejte rozpustenou čokoládou.
Jablká olúpte a nakrájajte na pol centimetrové kolieska a uložte na čokoládu.
Pridajte zmes z vajíčok a pečte vo vyhriatej rúre pri teplote 200 ºC asi 25 minút. Podávajte vlažné (nie teplé).


SÚVISIACE RECEPTY
