Čokoládové bonbóny

Zloženie
* 200 g tmavej čokolády (70% kakaovej sušiny)
* 150 g bielej čokolády
* 70 g Borges extra panenského olivového oleja

4

90 minút

jednoduché

KROK ZA KROKOM
Roztopte 100 g tmavej čokolády vo vodnom kúpeli. Keď sa úplne roztopí, odstavte z ohňa a pridajte zvyšok tmavej čokolády a premiešajte. Naplňte malé formičky (napríklad formy na kocky ľadu) roztopenou čokoládou a polovicu čokolády si odložte. Naplnené formy odložte aspoň na jednu hodinu do chladničky.Medzitým rozpustite bielu čokoládu spolu s olivovým olejom a jemne premiešajte. Túto zmes s bielou čokoládou pridajte do foriem a na vrchu nechajte ešte trochu voľného miesta. Formy vložte späť do chladničky. Pridajte poslednú vrstvu tmavej čokolády a uhlaďte vrch. Opäť uložte do chladničky, až kým čokoláda nestvrdne.


SÚVISIACE RECEPTY
