Cestoviny s paradajkovo-tekvicovou omáčkou

Zloženie
* 320 g cestovín penne
* 1 cibuľa
* 2 strúčiky cesnaku
* 50 ml Borges extra panenského olivového oleja
* 300 g paradajok
* 300 g tekvice
* Soľ a čierne korenie
* 80 g strúhaného parmezánu
* Štipka cukru

4

45 minút

jednoduché

KROK ZA KROKOM
Cestoviny uvarte podľa návodu na obale. Medzitým na panvici na olivovom oleji opražte cibuľu a cesnak. Paradajky a tekvicu očistite a nakrájajte na malé kocky. Pridajte do panvice a dochuťte soľou a korením. Na miernom plameni varte 30 minút. Potom tieto ingrediencie rozmixujte a pridajte štipku cukru na dorovnanie chuti. Omáčku pridajte na cestoviny, premiešajte a podávajte posypané parmezánom.

SÚVISIACE RECEPTY
