Bravčové kotlety so špenátom a fazuľami

Zloženie
* 4 stredne veľké bravčové kotlety
* 500 g fazule
* 500 g špenátu
* Extra panenský olivový olej Borges
* 1 stredne veľká cibuľa
* Soľ a korenie
* Rôzne bylinky podľa chuti (rozmarín, provensálske korenie atď.)

4

20 minút

jednoduché

KROK ZA KROKOM
Môžete použiť aj konzervované fazule, ale ak preferujete uvariť suché fazule, nechajte ich 12 hodín máčať a potom varte aspoň 2 hodiny (pre intenzívnejšiu chuť môžete pridať trochu cibule a cesnaku).Na veľkej hlbokej panvici rozohrejte extra panenský olivový olej a poduste nadrobno nakrájanú cibuľu. Keď cibuľa jemne zhnedne, pridajte bravčové kotlety. Dochuťte bylinkami, soľou a korením.
Varte kotlety z oboch strán a keď sú takmer hotové, pridajte uvarené fazule a nastrúhaný špenát. Skontrolujte, či sú je zmes dostatočne osolená, a ešte niekoľko minút povarte.


SÚVISIACE RECEPTY
