Biela ryba v marináde z extra panenského olivového oleja

Zloženie
- 1 strúčik cesnaku
- 200 ml Borges extra panenského olivového oleja
- 1 lyžica octu
- 400 g bielej ryby
- 1 lyžica celého čierneho korenia
- ¼ cibule
- hrsť čerstvého petržlenu
- soľ

PRE 2 OSOBY

2,5 hodiny

jednoduché

KROK ZA KROKOM
Nakrájajte cibuľu, cesnak a petržlen. Extra panenský olivový olej zmiešajte s octom a pridajte nakrájané suroviny, soľ a korenie.Nakrájanú rybu dajte do marinády a nechajte marinovať 2 hodiny, aby sa vstrebali všetky arómy.
Na troške extra panenského olivového oleja rybu osmažte z obidvoch strán.
Rybu môžete nakrájať aj na kocky a napichnúť na špajdle. Môžete podávať napríklad s listovým šalátom.


SÚVISIACE RECEPTY
